Boliden

Fastighetsskötare

till Fastighetsavdelningen, Boliden Gruvstaber

 

Våra grundläggande värderingar är; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.

 

 

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare i fastighetsgruppen ska du arbeta med service och förebyggande underhåll av de fastigheter som ingår i gruppens åtagande. Mindre reparationer relaterat till fastigheter och annan kontorsservice ingår också i arbetsuppgifterna.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet sker på dagtid. Stationeringsorten är Boliden med tillträde efter överenskommelse.  

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot bygg eller fastighet, alternativt erfarenhet av arbete som fastighetsskötare eller vaktmästare. Kunskaper inom ventilation, larm och sprinkler är meriterande.

 

Att du kan arbeta självständigt och ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för prestation och kvalitet är viktigt. Att du har ett positivt bemötande och kan samarbeta ser vi som självklart. Vi ser även att du som söker innehar grundläggande datakunskaper då vi arbetar i ett underhållsystem. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta fastighetschef Thomas Wikman, tel: 0910-77 41 94. 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Westerlund (IF Metall), tfn 0910-77 41 03. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Janne Lindmark, Senior Talent Acquisition Partner tfn 091-77 42 62.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 19 september 2021. Urval sker löpande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 september . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fastighetsskötare