Boliden

Fakturahandläggare, vikarie

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi söker en fakturahandläggare för anställning vid Bolidenområdets ekonomifunktion. Arbetet är ett vikariat och avser perioden fram till 31/12 2020. Stationeringsort är Boliden. Resor i arbetet till Bolidenområdets verksamheter i västra delen av Västerbotten (10 mils radie) förekommer.

Dina arbetsuppgifter består i att, tillsammans med övriga fakturahandläggare inom Bolidenområdet, ansvara för att verifiera samtliga till Bolidenområdet inkomna fakturor, kontrollera och matcha mot inköpsorder och inleveranser samt även tillse att godkännandeflödet i systemet fungerar och bevaka att interna konteringsregler tillämpas samt att Bolidens attestregelverk efterföljs. Tjänsten är ett vikariat och är underställd områdets ekonomichef. Tillträde efter överenskommelse


Utbildning/Erfarenhet
Du har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du affärsinriktad, engagerad och systematisk samt har god social kompetens. Personliga egenskaper så som att vara en duktig kommunikatör i tal och skrift samt förmågan att kunna samarbeta för att lösa gruppens uppgifter är viktiga.

Arbetet ställer krav på kunskaper i Excel. Erfarenheter av Maximo och Alusta är meriterande.  B-körkort är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Ekonomichef, Fredrik Bergsten, fredrik.bergsten@boliden.com, tfn 0910 -70 5632.


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0910-77 4103. Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 5144. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95, Lena Drugge, 0910-70 56 09, Johanna Bergvall, 0910-70 57 70.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 juli 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juli . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fakturahandläggare, vikarie