Boliden

Enhetschef Hytta/Virvel

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framför allt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Med anledning av att vår nuvarande enhetschef vid RPS, Hytta/Virvel, går vidare inom organisationen behöver vi rekrytera en ersättare.  

 

Arbetsuppgifter

Som enhetschef samarbetar och planerar du för att optimera vår produktion och process tillsammans med sektionschef, underhållsingenjör/-tekniker, processingenjör och underhållsavdelningen.

 

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för din grupp medarbetare om ca 30 personer samt leda den dagliga verksamheten. Du ansvarar också för personalplanering, arbetssätt, rehabilitering, utvecklingssamtal, kompetensutveckling och ekonomi. Du kommer aktivt att delta i vårt förbättringsarbete och driva utvecklingsfrågor tillsammans med dina medarbetare. Andra viktiga arbetsuppgifter är säkerhets- och miljöfrågorna som vi prioriterar högt i vårt arbete. Beredskap ingår i dina arbetsuppgifter. Du rapporterar direkt till sektionschef.

 

Utbildning/Kvalifikationer

En enhetschef på Rönnskär är en person som målmedvetet leder och styr den dagliga verksamheten med mod, omsorg och ansvar.

 

Vi söker därför ledare med ett modernt och framtidsorienterat synsätt som är strukturerad, drivande och målinriktad. Du har intresse för ledarskap och en vilja att utvecklas samt god förmåga att stödja och inspirera människor i deras utveckling.

 

Du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta. Du skapar energi och glädje i din omgivning och är trygg, lyssnande och handlingskraftig. Du är resultat och målinriktad, trivs i att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapandet av struktur och ordning, ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar. 

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Minst 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande, gärna någon påbyggnadsutbildning inom relevant område.

- Behärska svenska och engelska i tal och skrift

- Goda IT-kunskaper.

- B-körkort

 

Meriterande är:

- Kännedom om myndigheters krav för inre och yttre miljö.

- Kännedom om New Boliden Way, LEAN och Maximo

- Erfarenhet av arbetsledande befattning med personalansvar

 

- Utbildning inom ledarskap 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar.

 

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta sektionschef AnnaKarin Björk, anna-karin.bjork@boliden.com 0910-773664

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Jan Ove Fahlgren Unionen, 0910-77 38 34

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 0910-77 3177

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 19 augusti 2022.

Urval kan komma att ske löpande from den 1/8.

---------------------------------------------------------------------

 

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key component in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personality, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 21 juni

Kategorier : Chef & Ledning Data & IT Systemvetare Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Enhetschef Hytta/Virvel