Boliden

Elkraftingenjör Senior

Boliden

Full time

JOB_007036

 

Vill du jobba i en teamorienterad organisation med mycket kompetens och framåtanda? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

Som Elkraftingenjör kommer du få förtroende att:

• Driva och genomföra Elkraftsprojekt start till mål.

• Medverka i större och mindre projekt från tidiga idéstudier till genomförandet.

• Samordna konsulter, leverantörer och entreprenörer

 

I mindre projekt och uppdrag genomförs arbetet relativt självständigt. Arbetet sker i nära samarbete med övriga discipliner inom affärsområde gruvor. I projekten kommer externa konsultresurser, leverantörer och entreprenörer ofta att krävas

 

Stationeringsort är i Boliden. Resor med tillhörande övernattningar ingår i arbetet.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Utbildning och kvalifikationer

Du är högskoleutbildad med inriktning elkraft eller har motsvarande erfarenhet (vi likställer arbetslivserfarenhet med utbildning), Eftersom det är en Senior befattning krävs det ungefär 10-15 års arbetslivserfarenhet inom elkraftsområdet i Sverige och kunskap i de El-lagar och regler som gäller i Sverige.

 

Erfarenhet från projektledning Elkraft inom industri är meriterande, liksom kunskap om anläggningar för gruvor och anrikningsverk. Arbetet ställer krav på god förmåga att samarbeta med andra samt att uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska. Du har även körkort för bil.

 

Tjänsten ingår i Sektionen EIA (Elektrifiering, Instrumentering och Automation) med 8 anställda som är en del av Systemteknikavdelningen. Sektionen fungerar som en central resurs för driftsprojekt, förvaltning samt forskning och utveckling inom affärsområde gruvor. För närvarande innebär det Aitik, Garpenberg, Bolidenområdet, Tara på Irland samt Kevitsa i Finland.

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV och några få klick, till och med måndag 10 april 2023.

 

Nyfiken veta mer?

Kontakta gärna mig som rekryterande chef Jonas Klingstedt, 0910-70 57 84, jonas.klingstedt@ext.boliden.com  jag uppskattar ditt intresse.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Bertil Karlsson, 0910-77 32 78

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 april . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elkraftingenjör Senior