Boliden

El/FU Besiktare

Arbetsuppgifter
Du är elektrisk besiktare på Aitiks elanläggningar och gruvmaskiner. Jobbet är förlagt både inomhus och utomhus samt på maskiner ute på gruvområdet. Arbetet är förlagt till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi ser att Du har gymnasial utbildning inom el och erfarenhet av felsökning på elektriska anläggningar. Erfarenheter av hög- och mellanspänning är meriterande. En ytterligare merit är om du har vana av att arbeta med processtationer (ABB). Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, samt god datorkunskap. 

Du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel, att arbeta självständigt och samarbeta med andra är naturligt för dig. Ett krav är att du har B-körkort.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Mats Holmdén, 0970-72 92 39.


Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr, 0970-72 96 04.

Sista ansökningsdatum är 18 augusti 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb El/FU Besiktare