Boliden

Elektriker, vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för elektriker omfattar montage, felsökning och servicearbeten på kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i fasta anläggningar. Arbetet är förlagt till dagtid, och beredskap kan ingå i befattningen. Vikariatet avser ca 6 månader.

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Det är en fördel om du har kunskaper i engelska vad gäller tal och skrift då tekniska manualer ofta kan vara på engelska. Vi ser också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel och resultatorienterad. En merit är om du har erfarenhet av att arbeta med styrsystem (ABB). B-körkort är ett krav. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där du får lära dig mycket om både teknik och process.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Anders Waleij, tfn 0910-70 5601
 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 mars 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker, vikariat