Boliden

Elektriker till Kankbergsgruvan, dagtid

Boliden

 

time type

Full time

 

job requisition id

JOB_008801

 

Är du intresserad av att utvecklas som elektriker och vill jobba med ny teknik på ett säkert sätt? Här har du möjlighet att bli vår nya dagtidsgående elektriker på El-avdelningen, och arbeta måndag till torsdag!

 

Kankbergsgruvan är en trevlig arbetsplats och du får jobba i ett bra team hos en stabil och trygg arbetsgivare som har funnits i 100 år. Gruvan ligger bara cirka 9 kilometer från Boliden.

 

Låter det intressant? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

 

Hos oss får du bland annat arbeta med underhåll av befintliga anläggningar, nyinstallationer, projekt och felsökning. Tjänsten är bred och innefattar allt från klenspänning till högspänning.

 

Som dagtidsgående elektriker jobbar du till största del själv och även i grupp tillsammans med övriga gruvans underhållsavdelningar. Du får bidra till avdelningens arbetssätt och utveckling. I tjänsten får du både vara ovan och under jord. Här jobbar vi med ständiga förbättringar och alla medarbetare deltar aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö där arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

El-avdelningen i Kankberg tillhör sedan i våras Bolidenområdets nya gemensamma underhållsorganisation. I den ingår bland annat alla elektriker från gruvorna och anrikningsverket på Bolidenområdet, så det finns ett stort internt nätverk där ni kan utbyta erfarenheter och dra lärdomar av varandra.

 

Utbildning och erfarenhet

 

Vi söker dig med personlig mognad och ser fram emot att jobba med dig som är strukturerad, kvalitetsmedvetenhet och serviceinriktad. Du tycker om att samarbeta och vi erbjuder en roll med omväxlande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter.

 

Om själva gruvmiljön är ny för dig, ser vi till att du får en bra introduktion där du bland annat får gå parallellt med en kollega.

 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med el-inriktning eller motsvarande, och god kunskap inom el-området. Meriterande är några års erfarenhet av verkstadsindustriarbete. Du kan kommunicera bra på både svenska och engelska och du har körkort för personbil.

 

Ansök nu

 

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag den 18 augusti 2024. Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder dig

 

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Vill du veta mer?

 

Hör gärna av dig till mig som rekryterande chef, Oliver Karlsson, arbetsledare EL/Systemteknik, 0910-70 59 90. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner 0910-77 33 03. Facklig information får du av IF Metall Boliden, 0910-77 41 03.

 

Om Bolidenområdet

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och de tre gruvorna Kankberg, Kristineberg och Renström samt Maurliden ett gruvområde under efterbehandling. Antal medarbetare på Bolidenområdet är idag cirka 650 personer. Klicka här för att läsa mer.

 

 

Kontakter från externa bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes.

---------------------------------------------------------------------

 

Important!  If you are a current employee within Boliden you shouldn't complete the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs".

 

Drive change for generations to come

 

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key component in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personality, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 9 juli


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker till Kankbergsgruvan, dagtid