Boliden

Elektriker till Anrikningsverket

Gällivare

Full time

JOB_009026

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar installationsarbeten inom processindustri samt felsökning och servicearbeten på kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i fasta anläggningar. Tjänster är en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagt till skiftgång K2, förmiddag, eftermiddag, ledigvecka.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med el inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om frekvensomriktare, intelligenta ställverk, processinstrument, processtyrsystem samt erfarenheter av hög- och mellanspänning är meriterande. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Samarbete är en självklar utgångspunkt för dig. Du är ordningsam med ett högt säkerhetstänk.

 

Vi ser att du har en vilja att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av både El-avdelningen och Aitik som helhet.

 

Vi tror också att du kan arbeta självständigt, vara ansvarstagande, flexibel och lösningsorienterad. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med processtationer (ABB).

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på ex. kön, ålder, etnicitet och erfarenhet. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Sanna Eriksson Lehto 0970-72 90 17

Facklig information

IF Metall metall.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka många och välkomna alla sökande.

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com. Din ansökan behandlas enligt GDPR.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Miciel Wennström tfn 070-203 96 60 eller miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag senast den 29 februari 2024

Vänta inte med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas inom sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi, därför undanber vi oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker till Anrikningsverket