Boliden

Elektriker till Anrikningsverket

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar installationsarbeten inom processindustri samt felsökning och servicearbeten på kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i fasta anläggningar.

Arbetet är förlagt till dagtid, men visst skiftarbete kan förekomma.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med el-inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om frekvensomriktare, intelligenta ställverk, processinstrument, processtyrsystem samt erfarenheter av hög- och mellanspänning är meriterande.

Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Vi ser också att du kan arbeta självständigt och vara flexibel och resultatorienterad. En ytterligare merit är om du har erfarenhet av att arbeta med processtationer (ABB). B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Adam Lundmalm tfn 0970-72 93 21 eller Sektionschef  Mathias Lyngmark tfn 0970-72 92 98.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Anette Ömalm tfn 072-211 47 96.

Sista ansökningsdatum är 1 december 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker till Anrikningsverket