Boliden

Elektriker Dagtid

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar olika installationsarbeten på kraftutrustning, service och underhåll på fasta anläggningar. Service och ny-installation på högspänningsnätet, transformatorstationer och ställverk. Arbetet är förlagt till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med El-inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om intelligenta ställverk, ABB800xA samt erfarenhet av hög- och mellanspänning är meriterande. Som person har Du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Vi ser också att Du kan arbeta självständigt, vara flexibel samt är resultatorienterad. Ytterligare merit är om Du har erfarenhet inom fibersvetsning. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Simon Eriksson tfn 0970-72 90 15 eller Sektionschef Bert-Ove Fjällström tfn 0970-72 91 92.


Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

Sista ansökningsdatum är 18 augusti 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker Dagtid