Boliden

Elektriker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består av underhåll och felsökningar på mobila maskiner och fasta anläggningar, nyinstallationer samt arbete med radiokommunikation, automation och nätverk. Arbetet innebär även att ha en daglig kontakt med produktionspersonal i organisationen.

 

Tjänsten är tillsvidare. Arbetstiden är dagtid under jord, men kan övergå till annan skiftform. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens med inriktning el. Du ska även ha några års erfarenhet som industrielektriker samt av arbete med närverk. Meriterande är erfarenhet av styr- och reglerarbeten, samt styrsystem. B-körkort är ett krav.

 

Som person är du social och har god samarbetsförmåga. Du har ett utpräglat ordningssinne, är säkerhetsmedveten och har lätt för att vara flexibel när så verksamheten behöver det. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt men också i grupp mot uppsatta mål. Du bör även tycka om problemlösning och kunna ta egna initiativ eftersom arbetet är omväxlande och kräver eget ansvar. 

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

 

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mattias Persson, arbetsledare, 0225-362 27.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Sari Lindeman, Human Resources, tfn 0225-369 15

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 mars 2019. Vänta inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker