Boliden

Elektriker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar installation, felsökning och servicearbeten på fasta anläggningar och mobila maskiner under jord. Arbetet är en tillsvidareanställning, och skiftformen K2, sk. 7+7. I befattningen ingår beredskapstjänstgöring.

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning och erfarenhet av elinstallationer inom industrin. Du kan arbeta självständigt och vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete med högspänning (upp till 11 kV), instrumentering och styrsystem (ABB 800xA) är särskilt meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Lars Widmark, tfn 0910-70 5329 eller Chef fasta anläggningar Fredrik Ekenstedt, tfn 0910-77 4113.

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av  Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 26 november 2018.

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 26 november . Arbetsort : Renström

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker