Boliden

Driftschef

Arbetsuppgifter

Som Driftschef är du ansvarig för att leda, planera och utveckla den operativa verksamheten i Kross & infraktsavdelningen med ca 25 medarbetare. Du kommer arbeta aktivt med att utveckla organisationen och arbetssätt genom att uppmuntra till samarbete, delaktighet och kunskapsspridning enligt Lean-principer. Du kommer också att bedriva ett utvecklande arbetsmiljöarbete. I tjänsten ingår budgetansvar. Befattningen är direkt underställd avdelningschefen där du ingår i ledningsgruppen.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att du har en tekniskt inriktad utbildning mot drift/produktion och har goda kunskaper inom gruvindustri. Du är en stark synlig ledare med med stark social kompetens där du tillsammans med dina anställda utvecklar och driver förändringsarbeten. Du sätter säkerheten i första hand. Förmåga att engagera, inspirera och utveckla medarbetare är därför viktiga egenskaper. Kunskaper i Lean-arbete värderas högt.  

Du har goda datorkunskaper och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Avdelningschef Thomas Sundqvist tfn 0910-77 43 80.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 20 juli 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

 Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftschef