Boliden

Driftledare Lastning & Transport

Brinner du för ledarskap och utveckling samt har ett stort intresse för gruvproduktion? Vi söker nu två driftledare med ansvar över skiftlagen. I rollen ansvarar du för att leda, planera, samordna och utveckla ett av skiftlagen i produktionen tillsammans med dina arbetsledare. Du arbetar aktivt med att utveckla sektionens arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom ledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer och andra sektioner/avdelningar.

 

Du har personalansvar för tre arbetsledare som i sin tur har ungefär 60 anställda under sig. Du sitter även med i ledningsgruppen för Lastning och Transport och kan gå in som tillförordnad sektionschef vid behov. Arbetstiden är förlagd till skiftgång under förmiddagar och eftermiddagar.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig med god personlig mognad, stark vilja att utvecklas och med ett stort intresse för människor och vår verksamhet. Som person förväntas du vara resultatorienterad, engagerad och ha förmåga att fatta beslut. I befattningen krävs mycket god kompetens i att kunna samarbeta med medarbetare i den egna organisationen och med övriga funktioner inom och utanför gruv-avdelningen. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska och har goda datakunskaper. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetat som chef och har goda erfarenheter av att leda personal. Det är meriterande om du har arbetat inom gruvindustrin tidigare.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor är högt prioriterade.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av sektionschef Erika Fagerlönn, tfn 0970-72 93 34. Erika finns tillgänglig för frågor under vecka 24, 25, 26 och 29.

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger Sveriges SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com. Frågor angående din ansökan besvaras av Joakim Davidsson på 0970-729028 eller  joakim.davidsson@boliden.com   alternativt Sture Holmgren på 0970 72 91 72 eller Sture.Holmgren@boliden.com  

 

Då det är semestertider hänvisas frågorna till Joakim under vecka 25, 26 och 32 och Sture under vecka 24, 29, 30 och 31.  

 

Sista ansökningsdag är 14 augusti 2022

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 11 minuter . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftledare Lastning & Transport