Boliden

Driftledare Lastning & Transport

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Brinner du för ledarskap och utveckling samt har ett stort intresse för gruvproduktion? Avdelningen för Lastning och Transport genomför just nu en spännande omorganisering och söker fem erfarna ledare till den nya rollen som Driftledare med ansvar över skiftlagen. I rollen som Driftledare på Lastning och Transport ansvarar du för att leda, planera, samordna och utveckla ett av skiftlagen i produktionen. Du arbetar aktivt med att utveckla sektionens arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete.

 

Förutom ledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer och andra sektioner/avdelningar. Du har personalansvar för tre arbetsledare som i sin tur har ungefär 60 anställda under sig. Du sitter även med i ledningsgruppen för Lastning och Transport och kan gå in som tillförordnad sektionschef vid behov. Arbetstiden är förlagd till skiftgång.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha gymnasiekompetens och erfarenhet från arbete i gruva. Du har även kunskap om gruvproduktion och erfarenhet av att planera produktionsflöden liksom erfarenhet från arbetsledning. Vi söker dig med god personlig mognad, stark vilja att utvecklas och med ett stort intresse för människor och vår verksamhet. Som person förväntas du vara resultatorienterad, engagerad och ha förmåga att fatta beslut.

 

I befattningen krävs mycket god kompetens i att kunna samarbeta med medarbetare i den egna organisationen och med övriga funktioner inom och utanför gruv-avdelningen. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska och har grundläggande datakunskaper. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef produktion Erika Fagerlönn 0970-72 93 34.

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger, SACO tfn 0910-70 57 59.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av, Joakim Davidsson 0970-72 90 28, joakim.davidsson@boliden.com

 

Sista ansökningsdatum är 30 September 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 3 september

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftledare Lastning & Transport