Boliden

Driftchef Transport

Gällivare

JOB_008971

 

Arbetsuppgifter

Brinner du för ledarskap och utveckling? Vi söker nu en driftchef för transport till produktionsenheten Lastning & Transport. Som driftchef har du ett samordnande ansvar för skiftlagen i din del av sektionen.

 

Din roll innebär att stödja och coacha de skiftchefer som du har personalansvar för, och agera som den sammanhållande länken för att säkerställa god kommunikation. Du kommer att vara en nyckelperson när det gäller att utveckla arbetsmetoderna inom sektionen genom att främja samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att driva arbetsmiljöfrågor och underhålla goda relationer med leverantörer och andra avdelningar.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera projekt, såsom förbättringsarbeten för gemensamma rutiner, implementering av nya arbetssätt och rutiner för operatörer och chefer, samt koordinering av maskinfrågor, både befintliga och vid inköp av nya.

 

Du har personalansvar för fem skiftgående chefer, vilka i sin tur ansvarar för maskinförarna på skiftlagen. Du sitter med i ledningsgruppen för Lastning & Transport och kan gå in som tillförordnad sektionschef vid behov. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller likvärdig kompetens. Utbildning inom ledarskap är högt meriterande.

 

Du har god personlig mognad, med ett stort intresse för människor och utveckling av vår verksamhet. Som person förväntas du vara driven, engagerad och flexibel med en nyfiken inställning. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska och har goda datakunskaper. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat som chef och har goda erfarenheter av att leda personal. Du ska även vara strukturerad och van att arbeta med standardiserade arbetssätt och handlingsplaner. Det är meriterande om du har arbetat inom gruvindustrin tidigare.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor är högt prioriterade.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av sektionschef Linnea Sannelind, 070-388 51 82.

 

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com, Unionen: unionen.aitik@boliden.com, SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com. Frågor angående din ansökan besvaras av Miciel Wennström på 070-203 96 60 eller miciel.wennstrom@boliden.com 

 

Sista ansökningsdag 29 februari 2024

Vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi, därför undanber vi oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Driftchef Transport