Boliden

Diamantborrare till Kankbergsgruvan, vikariat

Kankberg

Full time

JOB_005706

 

Bolidenområdet söker två

Diamantborrare till Kankbergsgruvan, vikariat

 

Innan du klickar vidare vill vi att du stannar upp och läser några rader till. För vad gör en diamantborrare, det här är kanske någonting för dig?

 

Personliga egenskaper är nämligen absolut viktigast för det här jobbet. Vi söker dig som är driven och engagerad och du får gå parallellt med en kollega som lär upp dig när du väl är på plats. Du blir en del av ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt. Vi vet att samarbete skapar teamet - och det är någonting vi aldrig kommer att tumma på. Här är det laget framför jaget som gäller!

 

Kankbergsgruvan ligger förresten bara cirka 9 kilometer från Boliden.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två Diamantborrare till Kankbergsgruvan för vikariat till och med den 5 februari 2023.

 

Diamantborrare är ett kreativt arbete där vi hela tiden jobbar med ständiga förbättringar. Vi borrar hål och tar bergprover under jord, och vi tar fram information som vår produktion behöver. Hos oss får du ett spännande och utmanande arbete med chansen att bygga ett givande yrkesliv. Om du har kompetens och vilja så kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter.

 

Arbetet sker i skift varannan vecka och varierat förmiddagar och eftermiddagar, skiftformen heter K2, så kallad 7-7.

 

På Boliden blir du en del av en företagskultur med sunda värderingar där säkerhet är A och O. Vi låter ledorden mod, omsorg och ansvar genomsyra allt vi gör, och alla medarbetare arbetar aktivt för en säker arbetsplats där arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och tre närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser fram emot att få jobba med dig som är driven och engagerad när det kommer till ditt sätt att ta dig an ditt arbete. Du är initiativtagande med hög integritet och ansvarskänsla. Du vill utvecklas och ser ständiga förbättringar som en naturlig del av arbetet. Du trivs lika bra med att arbeta själv som du gör i grupp, och ser till att ditt arbete håller lika hög kvalitet som diamanterna i borrarna!

 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och B-körkort. Du kommunicerar bra på svenska och engelska. Det är ett stort plus om du har datorvana eftersom arbetsordrar hanteras via vårt datasystem.

 

 

Upplysningar

Kontakta gärna mig som rekryterande chef, Andro Grahn, 0910-70 57 68, andro.grahn@boliden.com. Jag uppskattar att du hör av dig!

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 41 03.  

 

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan hanteras enligt GDPR. Du lämnar din ansökan med CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Jobba på Boliden. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner, 0910-77 33 03.

 

Urval till intervju sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen observera att tjänsterna kan komma att tillsättas innan senaste ansökningsdag som är söndag den 9 oktober 2022.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Diamantborrare till Kankbergsgruvan, vikariat