Boliden

Chef för anrikningverket i Boliden

Boliden

Full time

JOB_006189

 

Bolidenområdet söker

Chef till anrikningverket i Boliden

 

Är du strukturerad, intresserad av ledarskap och vill utveckla våra medarbetare och processer på anrikningsverket? Då vill vi veta mer om dig!

 

Då nuvarande chef går vidare till nya utmaningar inom Boliden söker vi nästa chef till anrikningsverket som får bidra med sina kompetenser och sin erfarenhet framåt med oss.  

 

Arbetsuppgifter

Som anrikningschef får du förtroende att leda och utveckla anrikningsverket i Boliden med dess cirka 110 medarbetare. Du ansvarar för hela verksamheten, inklusive säkerhet, miljö, produktion, underhåll, planering och ekonomi. Du får hantera frågor av både operativ och strategisk karaktär. Utveckling mot en ständigt säkrare arbetsplats för anställda och entreprenörer, är ett starkt fokusområde. Du utvecklar arbetssätt och samverkan för en effektivare verksamhet, enligt Lean-principer. Vidare initierar och driver du teknisk- och organisatorisk utveckling.

 

Tjänsten är direkt underställd områdeschefen och du ingår i Bolidenområdets ledningsgrupp. Vi ser att du aktivt och engagerat deltar i områdets övergripande ledningsfrågor och att du tar ett gemensamt ansvar för det strategiska arbetet vi har i områdets ledningsgrupp. I ditt team har du sex direktrapporterande.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning och ledarerfarenhet inom tung industri. Vi ser också gärna att du har vana av att arbete i en stor organisation och i en roll med långsiktiga och kapitalintensiva projekt. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och du har B-körkort.

 

Vi ser fram emot att jobba med dig med god personlig mognad, ett stort intresse för människor, ledarskap och vår verksamhet. För att lyckas i rollen är du beslutsam, engagerande, strukturerad och analytisk. Säkerhetsfrågor och ett proaktivt arbetssätt är en självklarhet för dig där du vill vara med och driva utvecklingen.

 

Ansök nu

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Varmt välkommen med din ansökan, med ditt CV och några få klick, till och med söndag den 12 februari 2023. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Vi behandlar ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner, 0910-77 33 03.

 

Vill du veta mer?

Kontakta mig som rekryterande chef, Peter Bergman, Områdeschef, 070-780 11 90, peter.bergman@boliden.com.

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Arbeta med oss i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Klicka här för att läsa mer om Bolidenområdet.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 februari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Chef för anrikningverket i Boliden