Boliden

Byggtekniker

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker bygg ska du planera inför och utföra dagligt underhåll och reparationer på våra fastigheter. Besiktningar av våra anläggningar förekommer som ex. takbesiktningar och du ansvarar för mindre ombyggnationen i våra byggnader med framtagande av tillhörande dokumentation. Arbetet är förlagt till dagtid och en del av arbetet sker utomhus.

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och gärna någon form av byggteknisk utbildning eller betongarbetarutbildning tillsammans med flerårig erfarenhet inom arbetsområdet. Du kan läsa ritningar och det är meriterade om du kan plattsättning och har heta arbeten tak.  

Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel och kan arbeta självständigt. Du arbetar gentemot många interna kunder och samarbete och ansvarstagande är naturligt för Dig.  Kunskaper i underhållssystem Maximo är meriterande. Körkort lägst klass B krävs för denna tjänst. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Lars Olausson, tfn 0970-72 92 53.

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 95 70 eller Anna Nåman, tfn 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 23 april 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Byggtekniker