Boliden

Business Developer

Boliden

Full time

JOB_003534

 

Boliden Gruvor söker

Senior verksamhetsutvecklare

Till avdelning Verksamhetsutveckling & kvalitet i Boliden

 

Avdelning Verksamhetsutveckling & kvalitet fungerar som central resurs för verksamhets- och kvalitetsutveckling inom affärsområde gruvor. Sektionen Verksamhetsutveckling ansvarar för att utveckla och installera Bolidens produktionssystem, New Boliden Way.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att utveckla och installera Bolidens produktionssystem, New Boliden Way. I uppgifterna ingår att utbilda och träna medarbetare i nya arbetssätt, inklusive metoder och verktyg för ständiga förbättringar. Stöd och coachning till ledare och medarbetare och interna revisioner av produktionssystemet ingår, liksom att utföra analyser för att identifiera förbättringspotentialer i våra verksamheter. I våra uppdrag arbetar vi efter en tydlig projektmodell för att stötta våra operativa avdelningar med deras processutveckling.

 

Vi arbetar med:

Processer - eliminering av slöseri, standardiserade rutiner, produktionsplanering och styrning

Människor - ledarskap, roller och ansvar

Ledningssystem - nyckeltal, uppföljning och analys av avvikelser

Ständiga förbättringar

 

I perioder arbetar du som del av ett större team ute i en av våra operativa enheter. En hel del resor ingår i tjänsten, inklusive resor till Irland och Finland. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationering i Boliden.

 

 

Din profil

Vi söker en erfaren ledare som kan ingå i vårt team. Du har gärna egen erfarenhet av verksamhetsutveckling inom din egen linjeorganisation. För att lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare är du resultatinriktad och affärsmässig samt bekväm i din roll att driva projekt strukturerat och med hög kvalitet. Eftersom du kommer att leda projekt med medarbetare från olika delar av verksamheten är det viktigt att du har en konsultmässig personlighet och att du har en god förmåga att bygga relationer.

 

För att lyckas i rollen är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Givetvis arbetar du systematiskt och motiveras av att utveckla verksamheter och har därför förmågan att påverka och skapa engagemang hos enskilda individer och grupper. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Civilingenjörsexamen inom produktions- och kvalitetsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande kunskapar förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från produktionsindustri som har tillämpat Lean Produktion. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, kunskaper i finska är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

   

Ansökan

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet etc. Du lämnar din ansökan med CV via vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga Jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av senior talent acquisition partner Janne Lindmark tfn: 070-6290273.

 

Rekryteringen sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbeds bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Sista ansökningsdag är 2022-01-09.

---------------------------------------------------------------------

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key componet in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personalty, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 januari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 26 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Business Developer