Boliden

Besiktare på maskinel

Gällivare

JOB_009021

 

Vill du vara en del av Aitiks underhåll på El-Avdelningen?

 

Arbetsuppgifter

Som besiktare på El-avdelningen i Aitik besiktar du delar av våra elanläggningar, men du utför även en stor del av ditt arbete på våra gräv & borrmaskiner. Därav utför du arbete både inomhus och utomhus.

Arbetet är förlagt till K2, förmiddag, eftermiddag, ledigvecka.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har gymnasial utbildning inom el eller motsvarande kompetens. Har du erfarenhet/god kännedom om Aitikgruvan, kunskaper i Maximo och/eller erfarenhet av hög- och mellanspänning är det meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete, men även har en god samarbetsförmåga. Du är ordningsam med ett högt säkerhetstänk. Vidare ser vi att du har en god social förmåga som gör dig till en värdefull lagspelare på arbetet.

 

Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. B-körkort och goda datorkunskaper är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av:

Arbetsledare Elsa Dahlin tfn 070-508 54 35

 

Facklig information

IF Metall metall@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Miciel Wennström tfn 070-203 96 60 eller miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 21 April 2024

Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Besiktare på maskinel