Boliden

Bergtransportörer, vikariat

till Kankbergsgruvan.

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Inom Bergtransport ingår lastning och transporter av malm och gråberg under jord samt vägunderhåll. Skiftformen är K2,s.k. 7-7. Vi erbjuder vikariat med start så snart som möjligt, och 6 månader framåt.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Meriterande för tjänsten är förarutbildning samt erfarenheter av lastbil och även lastning med hjullastare. Körkort lägst klass B är ett krav och körkort klass C är meriterande. Vi söker dig som har gymnasiekompetens, kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, noggrannhet, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Jens Jonsson Jens.Jonsson@boliden.com eller Gruvchef Daniel Bergius Daniel.Bergius@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.  

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, 0910-77 4095.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 17 april, notera att ansökningarna hanteras löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergtransportörer, vikariat