Boliden

Bergarbetare, vikariat

till Kankbergsgruvan.

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning. Tjänsten är en tillsvidareanställning, och skiftformen är K2, s.k.7-7. Vi erbjuder vikariat med start så snart som möjligt, och 6 månader framåt.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Krav som vi ställer är att du har bergarbetarutbildning, alternativ bred erfarenhet från bergarbete. Önskvärt är god kännedom och erfarenhet från någon eller några av följande maskiner: Jamaskrotare SBU 8000, Jama betongspruta CSU8000, Borrmaskin L2C/E2C, Boltec bultsättare, Volvo L250 lastmaskin, Volvo FMX bergtruck eller Charmec laddbrygga (Forcit). Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God datorvana är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Jens Jonsson Jens.Jonsson@boliden.com eller Gruvchef Daniel Bergius Daniel.Bergius@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103.  

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, 0910-77 4095.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 17 april, notera att ansökningarna hanteras löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare, vikariat