Boliden

Bergarbetare till Renströmsgruvan - Vikariat

Boliden

Full time

JOB_003533

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en bergarbetare och hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Som bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning samt skivpallsproduktion. Skiftformen är K2. sk. 7-7.

 

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på minst 6 månader med möjlighet till förlängning.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Har du en bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och maskin- och datorvana? Är du ansvarsfull och självständig och har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat? Då är du en medarbetare för oss.

 

Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet. Vår förhoppning är att våra medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dig som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar.

 

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande Chef Tobias Berggren tobias.berggren@boliden.com, 0705087192

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Talent Acquisition Partner Emma Alexandersson, emma.alexandersson@boliden.com

 

Då urval för intervju kan komma att ske löpande, ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Dock senast 2021-12-15.

---------------------------------------------------------------------

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key componet in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personalty, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 25 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare till Renströmsgruvan - Vikariat