Boliden

Bergarbetare till Kristinebergsgruvan

Kristineberg

JOB_007517

 

Bolidenområdet söker

Bergarbetare till Kristinebergsgruvan

 

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss? Kristineberg är en underjordsgruva som vi planerar att utvidga och vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik. Våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera och vi söker förstärkning!

 

Arbetsuppgifter och arbetsplats

Vi söker dig som vill vara en del av ett större sammanhang och jobba med att bryta malm och gråberg. Brytningen sker maskinellt och vi arbetar med en så kallad salvcykel från borrning till laddning, sprängning, skrotning, lastning och bergförstärkning med betongsprutning och bultning.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet sker i skift varannan vecka och varierat förmiddagar och eftermiddagar, så kallad 7-7. Du jobbar jämna veckor.

 

Utbildning/Erfarenhet

Har du gymnasieutbildning, bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och maskin- och datorvana? Är du ansvarsfull och självgående och har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat? Då är det här ett jobb för dig!

 

Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden – så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet. Vår förhoppning är att våra medarbetare ska trivas och stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dig som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omtanke, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Du har B-körkort.

 

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till mig som rekryterande chef, Linus Rajala, arbetsledare, 070-203 91 44.

Facklig information får du av IF Metall Kristineberg, 0910-70 51 44.  

 

Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan, med ditt CV och några få klick, till och med söndag den 18 juni 2023. Rekryteringen kan ske löpande.

 

Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner 0910-77 33 03.

 

För din kännedom: Om tjänsten du ansökt till innefattar hantering av sprängämnen, kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) att genomgå en bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten under rekryteringsprocessen.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 juni . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare till Kristinebergsgruvan