Boliden

Bergarbetare till Kristinebergsgruvan

Kristineberg

Full time

JOB_005574

 

Bolidenområdet söker två

Bergarbetare till Kristinebergsgruvan

 

Samhället behöver metaller och vi behöver dig!

Kristineberg är en underjordsgruva som vi planerar att utvidga och vi siktar mot fossilfrihet, modernisering och ny teknik. Våra medarbetare har den största betydelsen för att det ska fungera och vi söker förstärkning. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del av ett större sammanhang och jobba med att bryta malm och gråberg. Brytningen sker maskinellt och vi jobbar med en så kallad salvcykel från borrning till laddning, sprängning, skrotning, lastning och bergförstärkning med betongsprutning och bultning.

 

Vi söker två bergarbetare för tillsvidareanställning på heltid. Arbetet sker självständigt, i samarbete med andra, i skift varannan vecka och varierat förmiddagar och eftermiddagar, så kallad 7-7. För båda tjänsterna innebär det tisdag udda vecka till måndag jämn vecka. Tillsammans för vi arbetet framåt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att ta egna initiativ, samarbetar bra med andra och bidrar aktivt till en säker och trevlig arbetsmiljö. Du kan kommunicera bra på svenska och engelska, har B-körkort och är intresserad av att köra och styra maskiner. Du har gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete. Med oss får du också goda möjligheter att lära dig nya saker och utvecklas.

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna mig som rekryterande chef Mattias Frank på 0910-70 51 71 och mattias.frank@boliden.com.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Kristineberg 0910-70 51 44. 

 

Varmt välkommen med din ansökan

Vi tar emot din ansökan med CV till och med söndag den 2 oktober 2022 via vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Jobba på Boliden. Rekryteringen sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

 

Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan hanteras enligt GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Charlotte Lindkvist, Talent Acquisition Partner 0910-77 33 03.

 

För din kännedom: Om tjänsten du ansökt till innefattar hantering av sprängämnen, kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) att genomgå en bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten under rekryteringsprocessen.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare till Kristinebergsgruvan