Boliden

Bergarbetare Skivpallsbrytning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som bergarbetare inom Skivpallsbrytning kommer du att arbeta självständigt med uppgifter som förekommer inom storskalig brytning. Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan långhålsborrning, fjärrlastning och långhålsladdning. Beroende på dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer du att självständigt utföra ett eller flera arbetsmoment. 

Ett flertal platser. Tjänsterna är tillsvidare, provanställning kan dock komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång under jord.

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Bergarbete och erfarenheter inom skivpallsbrytning är meriterande. Gymnasieutbildning och körkort B är ett krav. Körkort C och sprängkort är meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Max Herlitz, Arbetsledare, tfn: 0225- 367 55

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16, Sari Lindeman, Human Resources, tfn 0225-369 15

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 augusti 2019

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 17 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare Skivpallsbrytning