Boliden

Bergarbetare - Renström

Boliden

JOB_007978

 

Vill du jobba självständigt i team med gruvmaskiner och den senaste tekniken för bergarbete? Vill du vara med och utvinna råmaterial som behövs för den gröna omställningen?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning

Vi söker tre bergarbetare till olika skift på Boliden i Renström, Sveriges djupaste gruva där vi bryter flera olika typer av malmer. Som bergarbetare ingår du i ett skiftlag som bryter malm och gråberg. Arbetet sker med hjälp av gruvmaskiner under jord och vi fördelar de olika momenten i salvcykeln mellan oss. Vi jobbar i bergrum där vi borrar, spränger, skrotar, utför betongsprutning, bultning och lastning. I nära samarbete mellan skiftlag, med bergtransportörer, gruvbyggare, elektriker, mekaniker och andra interna och externa kollegor i Renström. Tillsammans sätter vi säkerhet och hållbarhet som högsta prioritet, bidrar till en god arbetsmiljö och bra arbetssätt.

 

Tjänsterna är vikariat på 6 – 11 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Vi arbetar i skift varannan vecka tisdag till måndag, och varannan för- och eftermiddag, så kallad 7–7 skiftgång.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att köra gruvmaskiner, har en bra fysisk förmåga och som snabbt och enkelt kan komma in i arbetet. Du är engagerad, arbetar bra på egen hand och i dialog med andra samt delar våra värderingar omsorg, mod och ansvar.

 

Du har/kan:

• Gymnasiekompetens och utbildning eller erfarenhet inom bergarbete

• Kommunicera bra på svenska och engelska

• Goda datorkunskaper

• Körkort för personbil

 

Det är meriterande med erfarenhet av bergarbete eller gruvproduktion, något av momenten inom salvcykeln, eller om du jobbat med tunga maskiner, transport och väg.

 

Ansökan

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Välkommen att ansöka med ditt CV till och med söndag 1 oktober 2023. Rekrytering kan ske löpande.

 

Erbjudande

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Information

Vill du veta mer om tjänsterna? Kontakta Anna Åberg, Produktionschef, 070-306 57 47 eller Tobias Berggren, Arbetsledare, 070-508 71 92. Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Terese Lindholm, 070-508 69 43. Facklig information får du av IF Metall Boliden 0910-77 41 03. 

 

För din kännedom: Om tjänsten du ansökt till innefattar hantering av sprängämnen, kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) att genomgå en bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten under rekryteringsprocessen.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 18 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare - Renström