Boliden

Bergarbetare Raiseborrning

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren bergarbetare med mycket goda kunskaper i pallborrning. Du ska vara van att arbeta självständigt och kunna hantera en raiserigg typ Rhino eller liknande. Genom tidigare erfarenhet har du full förståelse för långhålsaggregatets uppbyggnad och funktioner samt behärskar tillfullo samtliga moment som utförs i samband med borrning. 

Tjänsten är en visstidsanställning under ett år. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång under jord.

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har bergarbetarutbildning samt mångårig erfarenhet som bergarbetare och med goda kunskaper i raiseborrning. Du ska vara väl införstådd med aggregatets positionering utifrån riktbesked samt kunna utföra enklare mekaniska ingrepp. Som person har du lätt för att ta egna initiativ, arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Robert Zakhar, Arbetsledare, tfn 0225-367 41.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 november 2018.

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare Raiseborrning