Boliden

Bergarbetare Långhålsladdare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Samtliga förekommande arbetsuppgifter inom långhålsladdning. Beroende på tidigare kunskaper och erfarenhet utför du självständigt eller tillsammans med dina kollegor ett eller flera arbetsmoment.

Tjänsten är tillsvidare. Arbetstiden är skiftgång. Vi tillämpar provanställning.

Utbildning och Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och helst bergarbetarutbildning. Erfarenhet från bergarbete och långhålsladdning är meriterande. Kan du även utföra enklare reparationer på maskinerna är det en fördel. Sprängkort är ett krav. Som person har du lätt för att ta egna initiativ, arbeta självständigt samt ha god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du i arbetet är skyddsmedveten. B-körkort är ett krav, C-körkort och vana av arbete under jord är meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Andreas Eriksson, T.f. Arbetsledare, tfn: 0225-367 73 eller Per Myrbo, Laddtekniker, tfn: 0225-367 47. 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 27 maj 2018

Ansök nu 


 

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare Långhålsladdare