Boliden

Bergarbetare Bultborrning

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är Bultborrning med Sandvik DS 510 Bultrigg men andra förekommande arbetsuppgifter inom bergarbete-salvcykeln kan bli aktuellt. Som bultare ansvarar du för Bultning i gruvan som är en del i säkerhetsarbetet för vidare brytning. 

Tjänsten är tillsvidare. Arbetstiden är skiftgång under jord.

Utbildning och Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning, Bergarbetarutbildning och/eller lång erfarenhet som bergarbetare och därigenom goda kunskaper i maskinbultning. Du kan hantera en Sandvik DS 510. Genom tidigare erfarenhet har du full förståelse för bultsättning betydelse samt behärskar tillfullo samtliga moment som utförs i samband med bultning.

B-körkort är ett krav, C-körkort är högt meriterande. Du bör även ha erfarenhet från något av salvcykelns övriga arbetsmoment såsom Ortborrning, Laddning, Bultning eller Sprutning. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp och Du tar personligt ansvar för kvalitet och prestation. Det är också viktigt att du i arbetet är skyddsmedveten.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Tomas Karlsson-Mård, Arbetsledare, tfn 0225-369 23.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, HR, tfn 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 29 april 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Garpenberg


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare Bultborrning