Boliden

Bergarbetare borrning för tillsvidareanställning

Garpenberg

Full time

JOB_004016

 

Vi söker nu en bergarbetare borrning för tillsvidareanställning.

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten som bergarbetare kommer du framför allt att arbeta med autoborrning och manuell borrning med Epirocs Simbamaskin och även E2C-ortrigg.

Tjänsten är tillsvidare, tillträde efter överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är skiftgång under jord.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lätt för att lära dig nya saker, är driven och säkerhetsmedveten. Du tycker om att jobba tillsammans med kollegor och kan även arbeta självständigt. Du tar egna initiativ, tar ansvar och är ordningsam. Arbetet kräver också att du kan använda viss teknik, som en surfplatta.

 

Att du har en gymnasieutbildning är ett krav, samt B-körkort. Om du har erfarenhet av arbete med Epiroc-maskiner och E2C/Simba är det meriterande, liksom erfarenhet av arbete under jord.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

                                                                                                                             

Information

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Lars-Olov Jansson, 0225- 361 31.

 

Facklig information

Facklig information får du av Ulf Gustafsson, IF Metall, 0225-360 33.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan och rekryteringsprocessen kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdatum är den 28 januuari 2022. Vänta dock inte med din ansökan, rekrytering sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 januari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare borrning för tillsvidareanställning