Boliden

Bergarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning. Skiftformen är K2, s.k. 7-7.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha bergarbetarutbildning, alternativ erfarenhet från bergarbete, samt erfarenhet från någon av följande maskiner: Toro 517, Volvo L 180, Jamaskrotare SBU 8000, Borrmaskin L2C/E2C, Boltec bultsättare, eller ngn typ av emulsionsladdningsmaskin. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God datorvana är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Patrik Olsson, tfn 0910-70 5121.

Facklig information

Facklig information lämnas av  Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 5144. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 februari 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Lycksele

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare