Boliden

Bergarbetare

''Det roligaste med mitt jobb är variationerna, jag gillar att köra maskinerna och människorna som jobbar här! Alla är hjälpsamma och vi har bra sammanhållning på skiftet, här är vi kompisar och inte bara kollegor.’’ – Daniel, Bergarbetare

Att jobba som bergarbetare hos oss är inte som vilket jobb som helst - det är roligare!

Som bergarbetare hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Planeringsavdelningen lägger upp en grov plan på vad som behöver göras under dagen och sedan strukturerar du din arbetsdag på ett sätt som gynnar effektivitet samt dig och dina kollegor förstås. 

Vår förhoppning är att våra medarbetare ska stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dem som har utvecklingsambitioner. 

Du kommer främst arbeta med bergförstärkning: bergbultning, betongsprutning och skrotning. Även salvborrning, laddning och lastning. Vi erbjuder en tillsvidareanställning, tillämpar provanställning och skiftformen är K2, sk. 7+7 under jord.

Vi söker dig som är genuint intresserad av bergarbete

Du har troligt en bergarbetarutbildning. Du har tidigare erfarenhet inom arbetsområdet och maskinvana. Vi använder Jamaskrotare SBU 8000, Borrmaskin (Epiroc)- E2C/ Simba, Boltec bultsättare,Betongsprutning Jama 8000 eller ngn typ av emulsionsladdningsmaskin. 

Vi önskar oss ansvarsfulla och självständiga personer som har förmågan att hantera frihet utan att tumma på kvalitet och resultat. Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet! Vi söker efter lagspelare, inte soloartister. 

Skulle det vara så att du har erfarenhet av att arbeta med olika maskiner och datorvana så är du som klippt och skuren för den här rollen - men det är inget absolut krav! 

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Kontakta Emil Hedman, Arbetsledare, tfn 0910-70 53 28.

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 41 03.

Ansök redan idag!

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, Human Resources, tfn 0910-70 57 70.

Vi hanterar ansökningarna under hela ansökningstiden, och vill ha in din ansökan senast den 16 december 2018.

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : Om 15 timmar . Arbetsort : Renström . Publicerat : 30 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare