Boliden

Bergarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Som bergarbetare hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Planeringsavdelningen lägger upp en grov plan på vad som behöver göras under dagen och sedan strukturerar du din arbetsdag på ett sätt som gynnar effektivitet för dig och dina kollegor.

Vi söker 2 st bergarbetare, en tjänst med arbete framförallt med Losshållning, och en tjänst mot Bergförstärkning. Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete, läs mer på respektive tjänst om vilka arbetsuppgifter som är för respektive tjänst. 

Skiftformen är K2, s.k. 7-7.
Vi erbjuder tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.


Utbildning/Erfarenhet
Har du en bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet, maskinvana samt datorvana så är du som klippt och skuren för den här rollen!

Vi önskar oss ansvarsfulla och självständiga personer som har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat. Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet!

Vår förhoppning är att våra medarbetare ska stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dem som har utvecklingsambitioner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef, Anders Gavelin, 0910-70 51 33.

Facklig information
Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), 0910-70 5144. 


Ansökan
Vi har två tjänster, du ser dem till vänster och kryssar i den eller de tjänsterna som vill ansöka, kryssa i båda för att skicka in din ansökan på båda tjänsterna. Genom att klicka på rubriken kan du även läsa mer information om arbetet på Losshållningen eller Bergförstärkningen. 

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, Human Resources, 0910-70 57 70.

Vi vill ha in din ansökan senast den 3 november 2019, notera att ansökningarna hanteras löpande under hela ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Intervjuer väntas påbörjas med start V.45.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare