Boliden

Beredare till Anrikningsverket

Gällivare

Full time

JOB_005473

 

Aitik söker nu en Beredare till Anrikningsverket, är det dig vi söker?

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i första hand att bereda arbetsordrar, beställa material i vårt underhållssystem Maximo både i den dagliga verksamheten och i de planerade underhållsstoppen. Du kommer att uppdatera, koppla och göra nya upplägg av reservdelar i underhållsystemet. I arbetet ingår det att delta på våra underhållstopp där du har visst ansvarar för entreprenörers arbeten, material, skyddsronder mm.

 

I rollen som Beredare ingår arbete både ute i fält och inne i anläggningen då du är med och kontrollerar reservdelar på processutrustning.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, beredskap kan ingå i arbetet.

 

 

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du har utbildning på lägst gymnasienivå, med inriktning mot Teknik eller Industri. Du som söker har kunskap om gruvproduktion, gärna med lokalkännedom inom Aitik, du har tidigare arbetat inom tung processindustri och har erfarenhet av underhållsarbete. Aitik söker en person med känsla för Anrikningsverkets behov, som har ett brett tekniskt kunnande gällande process och mekaniskt underhåll, i rollen som Beredare krävs det att du har kunskap kring reservdelar och mekanisk erfarenhet.  

 

Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är engagemang, social förmåga och flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Du trivs att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förbättringsarbetet och skapandet av struktur och ordning. Prioritering och förståelse för Anrikningsverkets process vad gäller samarbetet i drift- och underhållssektionen.

 

Som Beredare har du arbetsuppgifter både ute på fält och inne i anläggningen som kräver god fysik då du är med vid repstopp och kontrollerar reservdelar på processutrustningen, bland annat stålstativ och pumphoar, där kraven på god rörlighet och vana vid höga höjder är av högsta betydelse.

 

Kunskaper i vårt underhållssystem Maximo är meriterande.

Svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta Sektionschef Malin Ömalm tfn 0970-72 92 62.

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Du lämnar din ansökan via vår hemsida – Karriär – Lediga Jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr, tfn 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 30 september 2022.

Intervjuer sker löpande.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 26 augusti

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Beredare till Anrikningsverket