Boliden

Back Office & Cash Management-medarbetare

Boliden Group Treasury består av sex medarbetare som är uppdelade på; backoffice /cash management, handlarbord och finansiering. Enheten har koncernövergripande ansvar för frågor inom cash management, likviditetsplanering, finansiering, trade finance, bankrelationer, riskhantering, handel med valutor, räntor och metaller mm. Group Treasury fungerar även som koncernens internbank och ett affärsstöd för koncernbolagen.

Vi söker nu en medarbetare med fokus på affärsadministration och cash management för en visstidsanställning på drygt 1 år stationerad på huvudkontoret i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team i nära samarbete med erfarna kollegor varför vi ser att något års tidigare erfarenhet inom Backoffice eller Cash Management från Treasury eller bank är bra. Här finns möjligheten för dig som är i början av karriären att fortsätta utvecklas inom ett internationellt bolags Treasury. 

Tillsammans med en kollega kommer du att ansvara för all affärsadministration av valuta-, ränte- och metallderivat samt koncernens cash management och kortsiktiga likviditetsplanering. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta;

-Avstämningar
-Finansiella betalningar
-Handel med företagscertifikat
-Likviditetsuppföljning och prognos
-Cash Management

Rollen innebär dagliga kontakter med handlarbordet, koncernbolag och banker.  

Din roll blir viktigt för att bidra till att Treasury upprätthåller högkvalitativ service till dotterbolagen och andra avdelningar på huvudkontoret, alltid med målet att balansera koncernens kassalikviditet optimalt. 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom med något eller par års erfarenhet inom administration av ränte-/valutaaffärer och/eller cash management. Har du tidigare erfarenhet av CRM Finance Web är det meriterande. Då vi arbetar i en internationell miljö är goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift en förutsättning. 

Som person är du analytisk, strukturerad och mycket noggrann. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att samarbeta i en öppen och prestigelös grupp.

Information

I denna rekrytering samarbetar Boliden med SJR. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sara Borgeström på 08-407 55 12.

Facklig information

Facklig information lämnas av Magnus Filipsson (Unionen) +46 910 77 33 29 eller Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer) +46 910 70 57.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Ansökan genomförs via SJR.

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Back Office & Cash Management-medarbetare