Boliden

Avdelningschef Raffinering

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten på avdelningen vilket omfattar personal- och budgetansvar, planering, samordning och uppföljning. I ditt ansvarsområde ingår både operativa och strategiska frågor. Din uppgift är att leda utvecklingen på avdelningen både tekniskt och organisatoriskt och tillsammans med medarbetarna uppfylla produktionsmål och nyckeltal, arbeta med effektiviseringsarbete samt ansvara för en god arbetsmiljö.

Du rapporterar direkt till Produktionschefen på Rönnskärsverken och arbetet bedrivs i nära samarbete med Rönnskärs samtliga produktionsavdelningar, Stort fokus ligger på kontakt och samarbete med produktionsavdelningarna för smältning, nisher och avdelningen för materialplanering.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som är strukturerad, drivande och målinriktad och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du är praktiskt lagd och har förmågan att omsätta teori i praktisk handling. Det är väldigt viktigt att du kan arbeta både övergripande och på detaljnivå. Du vill leda en verksamhet i utveckling och ser en utmaning i ständiga förbättringar.

Du kan hantera flera saker samtidigt och trivs i en miljö där det ständigt händer saker. Vidare söker vi dig som är lugn, tydlig i din kommunikation samt är en prestigelös teamplayer med energi och en positiv inställning till förändringar.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du: 

Civilingenjörsutbildning eller motsvarande med relevant inriktning 

Erfarenhet av arbete i arbetsledande befattning med personalansvar

Erfarenhet av ekonomiskt uppföljningsarbete och budget

Behärska engelska i tal och skrift och ha goda IT-kunskaper

Erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete

Meriterande är:

Kännedom om LEAN

Kunskaper i Team-building

Kunskaper i systematiskt arbetsmiljöarbete

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en omfångsrik och spännande verksamhet. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta 
Linn Andersson, 
linn.andersson@boliden.com 
tfn 0910-77 32 77

Facklig information

Facklig information lämnas av Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45, Mikael Norrby (Unionen), tfn 0910-77 37 76, Anders Wikström (Ledarna), tfn 0910-77 31 75 eller Johan Widmark (IF Metall), tfn 0910-77 32 85.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Linda Göting, Human Resources, tfn 0910-77 31 40, E-mail: linda.goting@boliden.com  

Vi vill ha in din ansökan senast den 23 sep 2018 

Urval sker löpande och tjänsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Avdelningschef Raffinering