Boliden

Automationstekniker

Automationstekniker till Renströmsgruvan

Vill du jobba med automationslösningar i gruvverksamhet? Vill du hjälpa Boliden att utveckla befintliga och nya automationslösningar, är detta jobb för dig.

 

Ditt uppdrag 

Du kommer vara en del av ett tight team i en kreativ miljö. Vi är en liten arbetsgrupp med specialister inom IT-utveckling och automation, som stödjer Renströmsgruvan på alla nivåer. Vi bygger goda relationer med personal och leverantörer. Du tycker om att programmera i vårt ABB system och gillar att pröva nya arbetsmetoder, hitta nya lösningar och implementera dessa i verksamheten, exempelvis inom gruvventilationsstyrning. Du kommer få möjlighet att arbeta direkt med slutanvändare, konstruktörer för framtagning av ritningar, samt leverantörer av hårdvaru- och mjukvarulösningar. Du kommer även i framtiden kunna fungera som projektledare för mindre projekt. Vår arbetsplats är på kontoret i Renström men du kommer även vara ute i verksamheten under jord.

 

Dina kompetenser 

Vi ser fram emot få jobba med dig som kan se andras behov och förstå vilket stöd de behöver och med din kreativitet hitta dessa lösningar.

 

Du bygger goda relationer i och utom organisationen och känner dig bekväm att kommunicera både på svenska och engelska vid behov. Vi ser att du har gymnasiekompetens och B-körkort.

 

Har du erfarenhet av styrsystem eller liknande är det meriterande, det viktigaste är att du har intresse för teknik och en vilja att utvecklas.

 

Vill du veta mer? 

Kontakta gärna mig som rekryterande chef David Larsson på 0910-77 41 59 eller david.larsson@boliden.com. Jag uppskattar att du hör av dig! Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) 070-541 83 93, Scott Gordon (SACO) 070-612 99 47 och Peter Markström (Ledarna) 0910-77 40 09. 

 

Välkommen att söka 

Vi tar emot din ansökan här till och med söndag 28 augusti 2022 och behandlar den enligt GDPR. Frågor om ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Bertil Karlsson på 0910-77 32 78.

 

Nyfiken på att flytta eller pendla hit?

Boliden ligger naturnära med prisvärda boenden i Skellefteå kommun. Här erbjuds du ett stort utbud av upplevelser, stöd och omsorg och ett utvecklande näringsliv. På pendlingsavstånd från Boliden ligger kommunens centralort Skellefteå, en stad som växer och vill vara en hållbar plats för en bättre vardag. Mångsidighet och korta avstånd underlättar livspusslet.

 

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Vi är ett företag i ständig utveckling och varje arbetsdag utforskar vi hur vi kan förbättra det moderna livet och samhället. Våra metaller är en nyckelkomponent för att skapa en mer hållbar framtid och vi är stolta över den skillnad som vi för varje dag. Är du redo att börja bidra med din nyfikenhet, personlighet, skicklighet och unika bakgrund? Var dig själv och utmana oss – låt oss driva förändring för kommande generationer!

 

Lämna in ditt CV och personliga brev idag!

---------------------------------------------------------------------

 

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key component in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personality, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 7 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Automationstekniker