Boliden

Automationsingenjör för framtidens gruvbrytning

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten som automationsingenjör är en utökning av verksamheten och ingår i en grupp om 14 personer på avdelningen gruvautomation. Företaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas vad gäller automation och som automationsingenjör hos oss har du en stor och viktig del i arbetet med att utveckla framtidens gruvbrytning.

 

I din roll har du ett nära samarbete med produktionsavdelningen, du agerar som ett tekniskt stöd inom underhållsorganisationen och är den centrala teknikorganisationens bollplank. Du stöttar kollegor och produktionen med systemen Mobilaris, Sandvik och Epiroc. Du ansvarar för att ta fram instruktioner och även nya koncept och designs, vilket ställer krav på förmåga att ta hänsyn till komplexa sammanhang. Som automationsingenjör arbetar du med djupgående felsökning och bland dina arbetsuppgifter ingår även planering och inköp.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag, under jord.  

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning inom datakommunikation eller med motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Du har mycket goda nätverkskunskaper och det är önskvärt att du har arbetat inom industrin. Certifiering inom Cisco, CCNA eller högre ser vi som ett plus. Att du har B-körkort är ett krav liksom att du behärskar både svenska och engelska i tal och i skrift.

 

Du tycker om problemlösning och kan hantera tvära kast och ändringar i planer och specifikationer. Arbetet kan innebära långbänkar och mängdarbete och det är viktigt att du känner ett lugn i att saker kan ta lång tid. Du tycker om att variera mellan att jobba självständigt och i ett team med dina kollegor. Du är ansvarstagande, strukturerad och kreativ och du vågar göra fel.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Jerker Almgren, arbetsledare gruvautomation, 0225-361 12. 

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, 070-612 99 47.

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 23 oktober 2021. 

 

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 29 september

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Automationsingenjör för framtidens gruvbrytning