Boliden

Automationsingenjör

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör på avdelningen Automation och Digitalisering har du ansvar för utveckling av automationslösningar som stödjer smältverkets processer. Dina viktigaste uppgifter är att samordna och driva denna utveckling som långsiktigt stödjer Rönnskärs strategi och mål.

I arbetet som automationsingenjör inom avdelningen arbetar du tätt ihop med verksamheten, där uppgifter som projektledning, utveckling och samordning av automationsprojekt ingår i arbetsuppgifterna.  

Arbetsuppgifterna är av både operativ och planerande karaktär. Du kommer att aktivt delta i vårt förbättringsarbete och leda utvecklingsfrågor tillsammans med dina medarbetare.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker en ingenjör med ett modernt och framtidsorienterat synsätt. Du är välstrukturerad, drivkraftig och utåtriktad med god förmåga att kommunicera. Du ska vara förtroendeingivande, servicemedveten och ha lätt för att samarbeta. 

Du är van att arbeta i en verksamhet i utveckling och ser en utmaning i ständiga förbättringar. Du har därför en viktig uppgift att med din erfarenhet bidra med verktyg och idéer för att effektivisera Rönnskärs fortsatta utveckling.

  • Ingenjörsutbildning med lämplig inriktning på högskole/universitetsnivå.
  • Körkort B.
  • God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
  • Meriterande är erfarenhet av projektledning och liknande arbetsuppgifter.

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta 
Marcus Brännström, 
marcus.brannstrom@boliden.com 
tfn 0910-77 30 00

 

Facklig information

Facklig information lämnas av 
Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer 
Kim Bodén, Unionen
Anders Wikström, Ledarna
tfn 0910-77 30 00.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Peter Sundkvist, Human Resources, tfn 0910-77 30 00 

Vi vill ha in din ansökan senast den 26 augusti 2018

 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Automationsingenjör