Boliden

Automationsingenjör

Boliden Bergsöe AB är en ledande producent i Europa av högförädlade blyprodukter för industriellt bruk. Vår idé är att återvinna metall ur kasserade bilbatterier och annat metallskrot för att på så sätt skapa värde och samtidigt värna om miljön. Anläggningen i Landskrona är en av de allra renaste inom sitt slag och vi är miljö- kvalitetscertifierade enligt ISO 14001, 9001 och OHSAS 18001. Tillsammans med vårt försäljningskontor i Danmark är vi 75 anställda och omsätter 790 miljoner kronor.


Arbetsuppgifter
Boliden Bergsöe söker dig som är högskoleingenjör eller har annan likvärdig utbildning med flerårig erfarenhet av el/automation och processindustri. Du kommer ingå i vår IT-avdelning med fokus på process-IT. Dina arbetsuppgifter kommer både vara administrativt och operativt.

Administrativt:
• Förberedning och planering av insatser/projekt i verksamheten
• Beställning, planering och uppföljning av externa resurser

Operativt:
• Utföra konkret programmering i PLC-miljö, scriptprogrammering i Windows miljö.
• Aktiv felsökning i anläggningen, både via digitala verktyg samt fysisk inspektion i anläggningen.


Utbildning/Kvalifikationer
Kvalifikationer:
• HMI/Scada programmering/design
• PLC programmering
• Kommunikation/Nätverk (Field bus, Serial, TCP/IP, OPC DA/UA, Vlan)
• Microsoft tools, Windows Server, Windows 7/10, ActiveDirectory
• Virtualisering (VMware)
• Kunskaper inom PLC
• Du har B-körkort.

Som Automationsingenjör arbetar du mycket nära produktionen och måste därför vara samarbetsinriktad, kommunikativ och lösningsfokuserad. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare är du strukturerad, kostnadsmedveten och noggrann samt fullföljer de arbeten du utför. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Rolf Svensson IT-chef 0418-57235 eller Fredrik Kanth, chef för Teknisk utveckling 0418-57249.


Facklig information
Facklig information lämnas av Unionens ordförande, Annika Johansson, tfn 0418-57 200.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Eva Gödke, Human Resources, tfn 0418-572 70. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag avböjes då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 21 juli 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 7 timmar . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Automationsingenjör