Boliden

Automationselektriker till gruvan

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en automationselektriker till avdelningen gruvautomation. Tjänsten är en utökning av verksamheten och ingår i ett team som består av olika arbetsgrupper som jobbar med automation i gruvans produktionsanläggningar.

 

Som automationselektriker är din roll att felsöka och jobba med underhåll i gruvans produktionsanläggningar men även nyinstallation av utrustning tillhör arbetsuppgifterna.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan dock komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid, måndag till torsdag, under jord. Skiftarbete kan eventuellt bli aktuellt i framtiden.  

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Du tycker om att variera mellan att jobba med problemlösning självständigt och i ett team med dina kollegor. Du är självgående och har lätt för att prioritera vad som är viktigt och är nytänkande och spelar en betydande roll i företagets ständiga arbete med digitalisering. Arbetet kan innebära långbänkar och det ställer krav på att du är tålmodig. Du är ansvarstagande, engagerad och mån om att hålla en god service till våra kunder. Arbetet innefattar även förebyggande underhåll av elektrisk utrustning.

 

Kravet är minst en gymnasieutbildning inom el och vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom industrin. Om du har arbetat med ABB:s styrsystem 800xA samt Endress+Hausers instrument så är det meriterande. Att du har datorvana, behärskar svenska i både tal och skrift, samt har B-körkort är en självklarhet.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Jerker Almgren, arbetsledare gruvautomation, 0225-361 12.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, 0225-360 33.   

 

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 oktober 2021.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 11 timmar sedan . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 23 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Automationselektriker till gruvan