Boliden

Arbetsmiljöchef

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.


Arbetsuppgifter
Som Arbetsmiljöchef ansvarar du övergripande för support till verksamheten gällande riskanalyser, rutiner inom ämnesområdet, yrkeshygieniska frågor, lagar, rutiner, skyddsutrustning mm. Det ingår också att vara övergripande ansvarig för personal, kvalitet, effektivitet, säkerhet, arbetsmiljö och budget inom arbetsmiljösektionen med tre medarbetare.

Du kommer att arbeta med att utveckla effektiva arbetssätt samt följa upp arbetet med arbetsmiljöstrategin och säkerställa arbetsmiljöarbetet i olika projekt, skapa tydliga rutiner och supporta verksamheten i samtliga arbetsmiljöfrågor.

I uppgifterna ingår också att ansvara för rapportering till myndigheter enligt lagstiftning, egenkontroll och myndighetsbeslut samt bevaka nya direktiv och lagar inom arbetsmiljöområdet. Du följer den tekniska utvecklingen och ansvarar för utvecklingsfrågor gällande arbetsmiljö inom sektionen.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat några år med arbetsmiljöfrågor i ledande befattning och som tror på ständiga förbättringar. Meriterande är erfarenhet från branschen samt utbildning i arbetsmiljö på akademisk nivå. Vidare ser vi att du som person är relationsbyggande, engagerad, kommunikativ och affärsmässig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Information
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Mari Nilsson via tfn 070-3897048 alt mari.nilsson@adecco.se
 
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.


Facklig information
Facklig information lämnas av 
Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45 
Mikael Norrby (Unionen), tfn 0910-77 37 76
Anders Wikström (Ledarna), tfn 0910-77 31 75
Johan Widmark (IF Metall), tfn 0910-77 32 85


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via Adeccos hemsida.

Vi vill ha in din ansökan senast den 1 augusti 2019Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 augusti . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 11 juli

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsmiljöchef