Boliden

Arbetsledare Underhåll mobila maskiner

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för truckverkstan ansvarar Du för att leda, samordna och utveckla arbetslagets arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning, för att optimera tillgängligheten. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskaps-spridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet inom arbetsområdet samt grundläggande datakunskaper. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och ett gott samarbete, samt en förmåga att se helheten i arbetet. Det är även viktigt att Du har intresse och förmåga att leda människor. Kunskaper i Maximo är en merit. B-körkort är ett krav.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Tomas Wieslander 0970-72 96 32.


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

Sista ansökningsdatum är 18 augusti 2019.
Urval sker löpande.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Underhåll mobila maskiner