Boliden

Arbetsledare till förrådet

Garpenberg

Full time

JOB_010011

 

Vi söker nu en arbetsledare som vill vara med och bidra till vår utveckling.

Är du en strukturerad, coachande ledare som drivs av att samarbeta med andra där utvecklingen ständigt går framåt, både på er avdelning och i verksamheten i stort?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning

Som ledare för Boliden är du med och utvecklar vår verksamhet och stärker vår säkerhetskultur. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Som arbetsledare för förrådet har du det operativa ansvaret för verksamhetens dagliga drift och du leder i förändring med ett värderingsstyrt ledarskap baserat på våra värderingar omsorg, mod och ansvar.

 

Det är en roll som har många kontaktytor, framför allt internt men även externt där samarbetsforum spelar en viktig roll. Arbetsområdet spänner över förrådets verksamhet både ovan och under jord. Du är van att arbeta med ständiga förbättringar och är drivande i utvecklingsfrågor.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, men provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är dagtid. Resor kan förekomma. Du rapporterar direkt till Sektionschef för Förråd och Inköp och leder en grupp på elva personer.

 

Utbildning/Erfarenhet

För att lyckas i rollen har du ett engagerat, motiverande och coachande arbetssätt, där du är lyhörd, empatisk och bra på att samarbeta. Du är strukturerad och har god vana att leda i förändring. Vi ser fram emot att jobba med dig som har god kommunikations-och ledarskapsförmåga där du har en positiv inställning för att vilja att utveckla medarbetare och verksamheten.

 

Det är kvalificerande med

• Gymnasieutbildning

• Tidigare erfarenhet att jobba som arbetsledare eller någon annan form av personalledning

• Goda kunskaper inom Microsoft Office-programmen Excel, Outlook och Teams

• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

• B-körkort

Det är meriterande med

• Tidigare erfarenhet och kunskaper i underhållssystemet Maximo

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV senast den 31 juli 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Erbjudande

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till Boliden. Vi prioriterar att ge våra nya medarbetare en bra Onboarding och introduktion till vårt team och företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Du får bra förmåner och goda möjligheter att utvecklas. Jobba med oss på Boliden och hjälp till att bygga framtiden för metaller!

 

Information               

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef Mikael Wassén, Sektionschef Förråd och Inköp, via telefon till; 070-269 64 85.

 

Frågor om ansökan besvaras av vår Talent Acquisition Partner Janet Werner, janet.werner@boliden.com.

 

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Morvan Derrien, SACO, 070-209 05 63.

 

Då du kommer delta i hanteringen av sprängämnen kommer du i enlighet med lagen om brandfarliga och explosiva varor (2010:1011) genomgå bakgrundskontroll för godkännande hos polismyndigheten.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö och har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare till förrådet