Boliden

Arbetsledare till Elavdelningen

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar Du för skiftgående och dagtids elektriker i Högspänningsgruppen. I din roll som arbetsledare skall Du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du ansvarar även för drift och underhåll av 6,6kv maskinkabelnät samt utbyggnad av 10,5/6,6kv markkabelnät med TRF stationer/ställverk Som arbetsledare är du direkt underställd sektionschefen. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker Dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, kompletterad med välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Som person har Du goda färdigheter i att kommunicera och samarbeta med andra människor. God datorvana, engelska kunskaper och erfarenhet av underhållssystemet Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav. Allmän behörighet är meriterande.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Bert-Ove Fjällström, tfn 0970-72 91 92.

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Carlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger Ingenjörer 070-568 93 39.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson tfn 070-508 59 37.

 

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 30 juni 2021.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare till Elavdelningen