Boliden

Arbetsledare Produktion

Bolidenområdet söker Arbetsledare Produktion till Kankbergsgruvan

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och tre närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Vill du jobba i ett företag med stark säkerhetskultur och bra värderingar? Då är arbetsledare hos oss i Kankbergsgruvan en tjänst för dig!

Medarbetarna är vår framgångsfaktor till en säker och konkurrenskraftig verksamhet. Boliden Kankberg arbetar aktivt med att utveckla en positiv företagskultur och en stark gemenskap där medarbetarna står i fokus. Arbetsplatsen genomsyras av en hög teknikutveckling där automation och digitalisering är det självklara nästa steget. Vi erbjuder en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss?

 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare inom Gruvproduktion i Kankbergsgruvan ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna. Du arbetar aktivt med utveckling av organisationen och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning.

Vi söker dig som har en förmåga att motivera och engagera dina medarbetare i det dagliga arbetet. Säkerhet och arbetsmiljö är ett högt prioriterat område, där ett proaktivt arbetssätt är en självklarhet för dig.

Som arbetsledare är du direkt underställd produktionschefen i Kankberg. I befattningen ingår att ansvara för ledning av ett skiftlag inom produktion samt medverka i planering och uppföljning. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är skiftgång K2, s.k. 7-7.

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Våra grundläggande värderingar är; Omtanke, Mod och Ansvarstagande.

 

Utbildning/Erfarenhet
Du har gymnasiekompetens och erfarenhet från arbete i gruva samt grundläggande datakunskaper. Kunskap om gruvproduktion och erfarenhet av att planera produktionsflöden, liksom erfarenhet från arbetsledning är meriterande. Som person förväntas du vara resultatorienterad och ha mycket god förmåga att leda medarbetare under förändrings- och utvecklingsskeden. Din förmåga att engagera, inspirera och utveckla medarbetare är därför viktiga egenskaper.

I befattningen krävs mycket god kompetens i att kunna samarbeta med medarbetare i den egna organisationen, och även med övriga funktioner inom och utanför gruvavdelningen. Arbetet kräver dessutom att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Johan Snäll, tfn 070-299 56 43. Mail: 
johan.snall@boliden.com

 

Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Du lämnar din ansökan med CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär - Lediga Jobb. Sista ansökningsdatum är den 22 augusti 2021. Urval sker löpande under ansökningsperioden. Frågor angående din ansökan besvaras av Janne Lindmark, Senior Talent Acquisition Partner tfn 0910-77 42 62. Då vi är i semesterperioder kommer vi under juli månad vara begränsade att svara på frågor vad gäller din ansökan.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 6 000 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Produktion