Boliden

Arbetsledare Produktion

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som chef i Boliden ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Som arbetsledare är du direkt underställd produktionschefen i Kankberg. I befattningen ingår att ansvara för ledning av ett skiftlag inom produktion samt medverka i planering och uppföljning. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är skiftgång K2, sk ”7-7 ”.

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha gymnasiekompetens och erfarenhet från arbete i gruva samt grundläggande datakunskaper. Kunskap om gruvproduktion och erfarenhet av att planera produktionsflöden liksom erfaren från arbetsledning är meriterande. Som person förväntas du vara resultatorienterad och ha mycket god förmåga att leda medarbetare under förändrings- och utvecklingsskeden. Din förmåga att engagera, inspirera och utveckla medarbetare är därför viktiga egenskaper. I befattningen krävs mycket god kompetens i att kunna samarbeta med medarbetare i den egna organisationen och med övriga funktioner inom och utanför gruvavdelningen. Arbetet kräver dessutom att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Urban Karlsson, tfn 0910-77 4531.

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 6 maj 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Kankbergsgruvan

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Produktion