Boliden

Arbetsledare Produktion

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som chef i Boliden ska du företräda arbetsgivaren och leda och utveckla verksamheten samt medarbetare. I tjänsten ingår personalansvar och att leda och fördela resurser. Du är direkt underställd produktionschefen i Kristineberg. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, och driva ett aktivt säkerhetskulturarbete. I arbetet ingår även inrapportering av nyckeltal samt sammanställa och analysera produktionsresultat. Du kommer att ansvara för gruvans produktionsverksamhet inom losshållning eller bergförstärkning. Du ansvarar även för att brytningsrum och maskinutrustning är säkra och i gott skick. Du kommer att ansvara för att utveckla och implementera ett nytt arbetssätt för daglig styrning och förbättringsarbete tillsammans med dina medarbetare. Tjänsten är tillsvidare, och skiftformen är K2, s.k. 7-7

Utbildning/Erfarenhet

Du har minst gymnasiekompetens. Kunskap om gruvproduktion och erfarenhet av att planera produktionsflöden liksom erfarenhet från arbetsledning är meriterande. Erfarenhet från industri som arbetar enligt Lean-principer är meriterande. Som person förväntas du vara resultatorienterad och ha förmåga att leda medarbetare under förändrings- och utvecklingsskeden. Din förmåga att engagera, inspirera och utveckla medarbetare är därför viktiga egenskaper. Vi sätter stor vikt vid noggrannhet och kvalitetstänkande. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt grundläggande datakunskaper. Körkort B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Patrik Olsson, tfn 0910-70 5121.

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Anders Gavelin (Ledarna), tfn 0910-70 5133.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Rekryteringen kan ske löpande, men vi vill ha in din ansökan senast den 5 maj 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Kristinebergsgruvan

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Produktion